Een gelukkig & muzikaal 2017!

Hierbij wens ik jullie allemaal een heel gelukkig, gezond en bovenal muzikaal 2017. Dat alle dromen weer uit mogen komen en we er met z’n allen een fantastisch jaar van maken.

Tot de eerstvolgende zangles!

Veel liefs Ellen

img_7437

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Photo credit: Mats van Soolingen

De lessen gaan weer van start!!!

Lieve zangers, zangeressen, sprekers, performers en overige klanten,

Op zaterdag 3 september as. gaan mijn lessen weer van start!

Ik zal iedere zaterdag in Q-Factory aanwezig zijn om bij jullie het beste naar boven te halen op gebied van stem en performance.

Daarnaast ben ik uiteraard weer beschikbaar voor workshops en lezingen op locatie.

Mocht je interesse hebben, laat het me weten dan kunnen we wellicht een afspraak maken.

Muzikale groet,

Ellen

 

Stemcoaching voor bedrijven en particulieren

Ben je een veelvuldig spreker, geef je presentaties, sta je als leerkracht voor de klas of als acteur dagelijks op het toneel?

Stemproblemen of niet, het is altijd goed om eens feedback te krijgen. Zit je adem goed, articuleer je duidelijk en wat doet lichaamshouding met de uiteindelijke kracht van je verhaal? Is het geloofwaardig en kun je nog iets veranderen?

In de lessen besteed ik aandacht aan verschillende facetten zoals: ademhaling, tempo, intonatie, lichaamshouding, mimiek, emotie en lef.

Naast het boeken van een individuele les of workshop, is er ook de mogelijkheid voor feedback op de werkvloer in het bedrijf. Neem voor meer info contact op via het contactformulier.

 

 

Kerstmis

Vrijdag 21 november ben ik samen met fantastische muzikanten en een geweldige producer de studio ingedoken om een mooi kerstlied op te nemen. De mix is klaar, de track is gemasterd en ik ben heel erg blij! Houd de website in de gaten, binnenkort meer! x Ellen

Zangles in Amsterdam

Het nieuwe seizoen is weer van start gegaan en ik heb plek voor nieuwe gemotiveerde leerlingen! Jong en oud, beginners en gevorderden. Iedereen is welkom. Wil jij je stem beter ontwikkelen, mogelijkheden ontdekken, werken aan je presentatie, hulp bij auditievoorbereidingen of heb je vragen over theorie?…

Boek dan een proefles om te kijken of het iets voor je is. Ik geef les op woensdag en zaterdag en op verzoek via Skype. Je kunt een mailtje sturen naar info@ellenmusic.nl.

Wie weet tot snel!

Warming-up

Je spieren opwarmen voordat je intensief gaat sporten, is voor de meesten onder ons heel vanzelfsprekend. Een stem opwarmen slaan velen daarentegen nog wel eens over met als gevolg stemproblemen zoals een stembandpoliep of stembandknobbeltjes.

Stembanden zijn spiertjes en zingen is topsport! Je stem opwarmen is dus een essentieel onderdeel en moet in principe altijd. Zangers en zangeressen die geregeld op het podium staan zullen dit beamen. Je loopt als het ware een marathon met je stembanden.

Een oefening die je altijd en overal kunt uitvoeren is de liprol. In onderstaand filmpje zie je hoe Rihanna deze oefening uitvoert tijdens haar warming-up.

 

Contact