ellen01Vocal coach en zangeres Ellen Eeftink rondt maar liefst twee conservatoriumopleidingen af. Ze volgt de opleiding Docent Muziek aan het Conservatorium van Enschede en Zang Jazz/Lichte Muziek aan het Conservatorium van Amsterdam. Daar ontwikkelt Ellen haar kennis over o.a. muziektheorie, zangpedagogiek en didactiek en wordt ze onderwezen door de beste zangdocenten van Nederland. Toch volgen de belangrijkste lessen daarna in de praktijk, tijdens haar vele optredens in heel Europa. Met haar warme, soulvolle stem en unieke performance weet ze de weg te vinden naar het hart van haar toeschouwers.

Haar deelname aan het succesvolle tv-programma ‘Idols’ laat miljoenen kijkers kennismaken met haar unieke stemgeluid en leidt tot vele shows door heel Nederland, met als hoogtepunt een gastoptreden bij De Toppers in een uitverkochte Amsterdam Arena.

In 2006 start Ellen als vocal coach met het verzorgen van zowel privé- als groepslessen. Al snel wordt ze gevraagd om de coaching van ‘Idols 4’ op zich te nemen en begeleidt ze samen met collega Cees Stolk o.a. Nikki, Charlène en Nathalie. Daarnaast geeft ze workshops aan de deelnemers van ‘X-Factor’, ondersteunt ze de finalisten van het programma ‘Waar is Elvis’ en is ze als vocal coach betrokken bij het uiterst succesvolle ‘Holland’s Got Talent’. Ook maakt ze regelmatig onderdeel uit van de selectieteams voor tv-programma’s als ‘Popstars’, ‘The Voice’, en ‘Bloed, Zweet & Tranen’.

Naast het runnen van haar eigen onderneming is Ellen sinds 2014 werkzaam voor de Muziekschool Amsterdam Noord en verzorgt o.a. muzieklessen in het Basisonderwijs. Ook als zangeres is ze met haar  jazz- en poprepertoire te boeken voor diverse evenementen en ceremonies.

Ellen logo 114x114

Zangles, stemcoaching & auditietraining op topniveau in het bruisend hart van Amsterdam!

Contact